Al meer dan 25 jaar serveren wij als echte Italiaan vers bereide Italiaanse specialiteiten! U kunt ook thuis genieten door de afhaalservice. Wij hopen van harte dat de kunstzinnige keuze van onze gastheer bijdraagt tot een geslaagde middag of avond.
Onze beloften aan de klant: een ontdekkingstocht naar authentieke, typisch Italiaanse smaken, verder verfijnde texturen en exclusieve smaken, die erkenning en respect genieten en, tot slot, verse edele producten die alle verwachtingen overtreffen. Lunchen en brunchen kan ook.
Aan u de keuze of u dat alleen of met een groep wilt doen. Erg geschikt voor familiefeesten. De ruimte leent zich uitstekend voor een intiem gesprek, een ontspannende plek om te lezen of voor een jubelend feest met vrienden.
Uw gastheer en Chef heeft een kaart gemaakt waarin u klassieke en traditionele gerechten uit de regionale Italiaanse keuken zult terugvinden, echter ook de moderne keuken heeft hij niet vergeten. Italiƫ biedt van noord naar zuid, zoveel smaken dat wij niet alles op de kaart kunnen zetten, al zouden we dat graag willen.

Emilio Tronci

Bestemming/woonplaats: Eigenaar-Chefkok

Cari Amici / Beste Vrienden! Eigenaar en Chefkok Emilio is bekend om zijn kritische smaak. Na vele rondreizen heeft hij een passie en liefde gecultiveerd voor verfijnde gerechten. Net zoals de diversiteit van de mensen die naar Callantsoog komen om te wonen, werken, ontspannen en toeristen, weerspiegelt het menu van Amore Mio ook zijn omgeving.

Restaurant

Bestemming/woonplaats: Menukaart

Het menu is een mix van een klassiek Italiaanse keuken, verschillende invloeden van noord tot zuid Italia en een moderne, presentatie. Ook gasten uit verschillende landen zoals: Duitsland, Engeland hebben aangegeven zich thuis te voelen bij Amore Mio. Menukaart Open

Graag tot ziens bij Amore Mio